Společnost Bandai Namco rozdává hororovou střílečku Get Even od polského studia The Farm 51. Hru můžete mít zdarma ve verzi pro PC, ale musíte si pospíšit.

Zájemci o PC verzi Get Even musejí propojit svůj účet ze Steamu s oficiální stránkou Bandai Namco. Ani tak ale nemají jistotu, že aktivační klíč obdrží. Nabídka je platná do 21. 3. 2022 nebo do vyčerpání zásob kódů. Vydavatel dá k dispozici 100 tisíc klíčů a e-maily s nimi bude rozesílat 22. 3.

Jak jsem už napsal, Get Even je střílečka s prvky hororu. Hlavní postavou je Cole Black, jenž se probudí bez paměti a musí zjistit, proč má jistá dívka na hrudi připevněnou bombu.

„Black – ledově chladný žoldák a nájemný zabiják – se probouzí v tajemném starém útulku a bez jakýchkoli vzpomínek na svou minulost,“ přibližuje tisková zpráva.

Pod vedením svého anonymního únosce „Reda“ nastupuje Black na zvláštní formu léčby prostřednictvím unikátní technologie – náhlavní soupravy, která uživateli umožňuje znovu prožít své vzpomínky a zkušenosti. A tak se Black snaží vzpomenout si. Mezitím přes headset Pandora cestuje do hlubin své vlastní mysli, aby poznal pravdu ohledně té jediné věci, na niž si dokáže vzpomenout: na pokus o záchranu jedné puberťačky s bombou přivázanou k hrudi.