V předchozích dnech jste si mohli digitální knihovničku na Epic Games Store obohatit o skvělý survival horor The Evil Within. Teď k němu můžete přidat druhý díl.

Série The Evil Within pochází od japonského studia Tango Gameworks pod Bethesdou. Pod oběma díly je podepsaný Shinji Mikami (tvůrce Resident Evil).

První hra je obecně lépe hodnocena, druhé hře chybí více strašidelných scén. Příběh sleduje policejního detektiva Sebastiana Castellanose, který se setká s tajemnou a mocnou silou. Poté, co je svědkem masakru svých kolegů, je Sebastian přepaden a upadne do bezvědomí. Když se probere, ocitne se v bláznivém světě, kde se mezi mrtvými potulují ohavná stvoření. Tváří v tvář nepředstavitelnému teroru a v boji o přežití se Sebastian vydává na děsivou cestu, aby odhalil, co se za touto zlovolnou silou skrývá. Ve dvojce zachraňuje svou dceru z tohoto děsivého světa, které je zaplaveno zmutovanými lidmi.

The Evil Within 2 doplňuje logická plošinovka Tandem: A Tale of Shadows. Oba tituly si můžete vyzvednout do 2. 11. 2023. Potom Epic nabídne F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch a Turnip Boy Commits Tax Evasion.

The Evil Within a The Evil Within 2 najdete rovněž v Game Passu pro konzole Xbox a PC.