Pokud přemýšlíte, zda vás bude bavit fantasy MMORPG titul New World od Amazonu, tak si ho můžete během tohoto víkendu vyzkoušet na Steamu. Bezplatná verze je dostupná do pondělní sedmé hodiny odpolední našeho času.

Během této doby si vyzkoušíte plnohodnotnou verzi s veškerým obsahem. Když se vám hra zalíbí, můžete si koupit standardní nebo deluxe edici se 40% slevou. Ta je platná do 18. 4.

Důležité je, že veškerý pokrok dosažený během bezplatného víkendu bude uložen na serverech. Po zakoupení hry tak budete pokračovat v dobrodružství.

Možná vás ale láká Black Desert. Tohle korejské masivně multiplayerové RPG z roku 2016, které nabízí propracovaný editor pro tvorbu vlastního hrdiny, dobře zpracované souboje a extrémní grind, je zdarma napořád. Stačí si ho přidat do své digitální knihovničky na Steamu do 13. 4.

Takto získáte The Traveler Edition, jež obsahuje rozšíření Eternal Winter. Jedná se o dosud největší expanzi, která přidává region Mountain of Eternal Winter a novou třídu zvanou Drakania. Ta ovládá poměrně dlouhý meč a má zbroj ukovanou ze šupin zabitých draků. Nechybí nové souboje s bossy, endgame lokace a také lovení ryb pod ledem.