Vývojáři z Easy Day Studios využívají nečinnosti Tonyho Hawka a společnosti Activision. Pokud toužíte po skateboardové hře, tak prázdné místo může zaplnit Skater XL. Ten se na konci minulého roku objevil v rozpracované verzi na Steamu a pomalu se chystá do plné verze, s kterou navštíví i konzole. Skater XL vyjde v červenci (júl) na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Než se tak stane, budeme se moci podívat na několik nových trailerů. Dnes pro vás máme video, které prezentuje hratelnost a triky. Jasně, grafika není zrovna to, co by u tohoto titulu zaujalo, ale důležitá bude právě hratelnost. Hráči si early access verzi na Steamu celkem chválí, tak snad Skater XL nedopadne špatně.

Kultovní místa Kalifornie

Ve Skater XL se podíváte na kultovní místa Kalifornie a zahrajete si za ikony skateboardingu jako jsou Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta a Brandon Westgate. Také si můžete vytvořit svou postavu a přizpůsobit si nejen ji, ale také své prkno.

V early access na PC si hráči pochvalují ovládání a citlivost při jednotlivých tricích. Dle slov vývojářů je jejich záměrem vytvořit propracovanou skateboardingovou hru, v níž budete moci otáčet prknem tak, jak pohybujete nohama. Ovládání má být průlomové a intuitivní, aby hra nabídla autentičnost a plynulost.