Wii Sports ožívá, a to pro Switch v podobě Nintendo Switch Sports a vyjde už v dubnu. Nová hra bude zahrnovat tenis, bowling, chambaru, fotbal, badminton a volejbal, přičemž golf bude přidán prostřednictvím aktualizace softwaru na podzim. Aktualizace umožňující funkci příslušenství Joy-Con nožního popruhu s fotbalem je také naplánována dříve, v létě. Ale než vůbec nové Switch Sports vyjde, tak si pro nás Nintendo připravilo tzv. online test hry. Díky němu otestuje kapacitu online sítě a vyhodnotí tak různé technické možnosti.

JAK SE DO VÍKENDOVÉHO TESTOVÁNÍ ZAPOJIT?

V první řadě je nutné mít aktivní službu Nintendo Switch Online. Není potřeba mít rozšířené předplatné služby, stačí základní. Funkční testování bude i pro ty, kteří se nachází ve zkušební době služby (trial).

Další podmínkou je se zaregistrovat k testování na Nintendo stránkách zde. Přihlaste se pod svým Nintendo účtem a klikněte na „Rendeem“. Pokud se vám zobrazí hláška „This reward is not available in your registered country/region“, tak v sekci „Reward info“ zvolte Evropu. Vygenerovaný kód vložte v eShopu na Switchi v sekci „Rendeem Code“ nebo využijte kód prostřednictvím webu. Po aktivaci kódu se v konzoli předinstaluje hra Nintendo Switch Sports Online Test o velikosti 855 MB. Hra vám sice půjde spustit, ale po ověření přes internet se ukáže hláška, že testovaní není aktuálně dostupné.

Kdy a v kolik bude možnost si otestovat Switch Sports?

Pro testovaní je vyhrazeno pět slotů z nichž každý má 45 minut.

Sobota 19. 2. 2022

  • 04:00 - 04:45
  • 12:00 - 12:45
  • 20:00 - 20:45

Neděle 20.2.2022

  • 04:00 - 04:45
  • 12:00 - 12:45

Pokud se vám hra zalíbí, tak si ji můžete zakoupit v rámci předobjednávky. Cena je stanovena na rovných 1000 Kč. Vyzkoušíte v rámci plánovaného testu Nintendo Switch Sports?