Nejnovější herní balíček pro The sims 4 nese název Dobrodružství v džungli a přinese nám zcela novou dovolenkovou destinaci, kde si vaši simíci budou moci zažít opravdová dobrodružství nebo se prostě jen seznámit se zdejší kulturou. 

V balíčku na vás čeká nová kouzelná destinace se jménem Selvadorada. Jedná se o vskutku zajímavé místo, kromě zdejší přátelské atmosféry, za kterou můžete vděčit místním obyvatelům, zde můžete narazit i na nejrůznější nástrahy a nebezpečí, které ukrývá džungle a hory kolem městečka. Při průzkumu džungle můžete narazit na krvelačné netopýry, jedovaté pavouky nebo nebezpečné včely. Správný dobrodruh však sebou má správnou výbavu, kterou si ještě pře průzkumem nakoupil u stánků na místním tržišti. Zde se to potřebami pro průzkumníky a dobrodruhy jen hemží, včetně instantní sprchy v lahvi

Když se rozhodnete do města vyrazit, ať už kvůli starověkým ruinám které prostě váš dobrodružný simík musí prozkoumat, nebo jen ochutnat místní dobroty a naučit se nové taneční pohyby, čeká vás rozhodně zajímavý zážitek. Nové město vypadá opravdu skvěle, jen je škoda, že je to podobně jako Žulové kaskády, opravdu jen dovolenková destinace. Čeká na vás okouzlující příroda a nádherné západy slunce, takže to za těch pár simoleonů určitě stojí.

Herní balíček nabízí nový obsah pro gameplay a to hlavně průzkum tajemných ruin a chrámu, který se skrývá v džungli. Tímto trošku evokuje Cestovní horečku z předchozí série simíků a to je důvod, proč se na něj všichni tak těšili. Snad každý miloval průzkum těch tajemných míst, daleko od civilizace s lehkými prvky RPG a nutností se špetku zamyslet, než udělám krok vedle a simíka mi sežehnou plameny. Kromě průzkumu chrámu na vás čeká také archeologie a sbírání starověkých artefaktů, které si můžete kompletovat pomocí nové sbírk. A pokud budete mít štěstí, sestavíte si artefakt pro přivolání kostlivce, který vám doma mile rád uklidí, uvaří a opraví vše co je rozbité, prostě něco jako naše milovaná Kostislava z předchozí série. Nesmí chybět ani dvě nové aspirace zaměřené právě na průzkum džungle a archeologii, ale také na kulturu místních.

Kromě jiného, nový herní balíček přináší spoustu nových objektů jak do tvorby simíka, tak samozřejmě do módu stavebního. Vše je laděno do nového barevného stylu místních obyvatel nebo stylu alá Indiana Jones, což se k balíčku perfektně hodí a i přes všechnu tu barevnost se najdou i takové, které se dají použít i mimo džungli. Všechny nové objekty si můžete prohlédnout v traileru.

Balíček vyšel 27. 2. 2018 a tudíž je pro všechny dostupný na Originu za € 19.99 jako všechny ostatní herní balíčky. Brzy se doufám dočkáme i nového Bundle packu, kde se Dobrodružství v džungli spojí se dvěma již vydanými kolekcemi (Batolata, Pereme). A pokud vám článek jako zdroj informací nestačí, nezbyde vám nic jiného, než si balíček pořídit a sami si na vlastní kůži vyzkoušet dobrodružství, které vám džungle v Selvadoradu nabídne.