Vydání The Division 2 se blíží a po poněkud nepřesvědčivé uzavřené betě, o které jsme mluvili i v Showtimu, přichází druhá beta kolo. Tentokrát to však bude otevřená beta, tedy verze přístupná všem hráčům. Vývojáři měli mezitím možnost hru pozměnit, což přesně udělali.

Na rozdíl od uzavřené bety bude hra nyní více otevřená. K vyzkoušení bude jedna nová hlavní mise (spolu se dvěma z předchozího testu), možnost dostat náš charakter o jeden level výše, konkrétně na level 8, vyzkoušet si nový skill a zahrát si jednu novou mapu ve Skirmishi.

Kromě toho bylo taky pozměněna a opravena spousta menších věcí. Za zmínku rozhodně stojí snížené životy nepřátel. Což znamená, že už snad nebudou tak obrovské "houby na náboje". Upraveno bylo také jejich chování, statistiky zbraní a byla vybalancována obtížnost. Jestli k dobrému, nebo ne, budete moci ostatně posoudit ve hře sami.

Pokud jste se dostali do uzavřené bety, budete možná zklamáni, že se vám nepřenese váš postup. Na druhou stranu je ale otevřená beta kompletně zdarma a můžete si tak hru před vydáním vyzkoušet a zjistit, jak vám sedí. Bude přístupná od 1. do 4. března. Stáhnout si ji můžete už nyní zde.