Několik vývojářů už nebavilo pracovat na Battlefieldu, tak si před časem ve Švédsku založili Embark Studios a dnes přicházejí s veřejnou betou své týmové first-person střílečky The Finals. Ta se vyznačuje velkou destrukcí, kdy můžete srovnat se zemí celou budovu.

The Finals si může každý zahrát od dnešního dne do 5. 11. na PlayStationu 5, Xboxu Series X/S a PC (Steam). Podporuje cross-play. Cílem tohoto testu je ověřit vylepšení a změny provedené v rámci dřívějšího testování, stejně tak prověřit servery a celou infrastrukturu hry ve velkém měřítku.

Součástí veřejné bety jsou arény Skyway Stadium, Monaco a Seoul. Vůbec poprvé je dostupný režim Bank-It. Jde o nenáročný mód zaměřený na boj, ve kterém tříčlenné týmy bojují o mince. Tým, který jako první dosáhne maximálního limitu, nebo tým, který má na konci nejvíce peněz, vyhrává.

Potom je tady Unranked Tournament se třemi koly pro 24 hráčů, Ranked Tournament se čtyřmi koly pro 48 hráčů, Quick Cash s rychlou hrou tři proti třem a Practice Range s možností vyzkoušet zbraně, vybavení, pohyb a samozřejmě destrukci.