Společnost Nacon nabídla první pohled na hratelnost hry Ambulance Life: A Paramedic Simulator. Simulátor záchranáře připravuje studio Aesir Interactive, které stojí za populárním titulem Police Simulator: Patrol Officers.

V záchranářské simulaci si vyzkoušíte všechny aspekty. Jako řidič sanitky se musíte na místo nehody dostat co nejrychleji. Poté se postarat o zraněné, zhodnotit situaci rozhovorem s pacientem a poté udělat vše, aby dotyčný přežil. Dalším krokem je odvést pacienta do nemocnice. Musíte se zorientovat v přeplněných ulicích a najít nejlepší trasu.

Každá nehoda bude jiná a vy se musíte přizpůsobit a přijmout správná rozhodnutí. Zároveň musíte být rychlí a efektivní. Dokonce budete řešit také katastrofické události s mnoha zraněnými, kteří potřebují rychle ošetřit. Každá sekunda se počítá, a ne všechny zraněné se podaří zachránit. Budete proto čelit morálním dilematům, která přímo ovlivní šance vašich pacientů na přežití. Snažte se zachovat chladnou hlavu, abyste zachránili co nejvíce životů.

Ambulance Life: A Paramedic Simulator vyjde během letošního podzimu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.