Britským polním zdravotníkem Henry Wellsem se staneme později. Studio Brave Lamb znovu odložilo svou válečnou simulaci War Hospital. Vyjít měla 26. 10. tohoto roku. Nyní je směřována na začátek roku 2024 ve verzích pro PC (Steam, Epic Games Store a GOG), PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Vývojáři se omlouvají hráčům. Chtějí vytvořit komplexní strategii zaměřenou na záchranu lidských životů. Hra nabídne celou řadu mechanik, což si žádá více času, aby vše bylo vyladěno, vybalancováno a aby bylo dosaženo stanovené autenticity a kvality.

Jako major Henry Wellse převezmeme velení nad britskou polní nemocnicí ve fiktivním městě na severu Francie. Zažijeme noční můru první světové války. Budeme se muset vypořádat s nedostatkem lidí i zásob.

„Ošetřujte strašlivá válečná zranění jako velitel polní nemocnice. Vybudujte zařízení a vylečte je, zatímco kolem vás v ohlušující blízkosti vybuchují dělostřelecké granáty. Používejte reálné prvoválečné vybavení a sledujte, jak se vaše nástroje a metody vyvíjejí. Vaše rozhodnutí budou mít dlouhodobý dopad,“ láká tisková zpráva.

„Vybudujte mikro komunitu zachránců života a přeživších. Zažehněte naději mezi svými pracovníky a vojáky. Vneste špetku normálnosti vyjednáváním období příměří. Zahrajte si válečně laděnou hru, která oslavuje život, nikoliv smrt,“ dodává. Je nutné pamatovat na to, že naše rozhodnutí budou mít trvalý dopad.

Rok staré komentované záběry z hraní