Studio Saber Interactive, které nedávno koupila společnost Embracer Group (THQ Nordic) za 525 milionů dolarů, oznámilo přípravu World War Z: Game of the Year Edition. Nová edice jejich kooperativní survival hry zahrne nový obsah v podobě zbraní, postav a čtvrtou epizodu PvE dobrodružství, která hráče zavede do francouzského města Marseille, kde budou bojovat proti hordám zombíků. Ukázku z nové epizody přinesl server IGN a vy se na ni můžete podívat výše.

Součástí je samozřejmě dříve vydaný obsah ze Season Passu. Jde tak o kompletní základní hru s veškerým existujícím i budoucím obsahu, o němž v současné době nic nevíme. Místo toho víme, že GOTY edice vyjde 5. 5. letošního roku pro PlayStation 4, Xbox One a PC (skrz Epic Games Store). Cena je uváděna 49,99 dolarů za konzolovou verzi a 44,99 dolarů za PC verzi.

To ale není vše. V Saberu kromě toho plánují ještě vydat World War Z na Nintendo Switch, což představuje pro vývojářský tým výzvu, které ještě nečelil. Přitom má s portováním velké zkušenosti, byli to právě oni, kdo se postarali o Switch verzi Zaklínače 3 od CD Projektu RED.