Studio Saber Interactive i přes vývoj dalších her (např. Warhammer 40,000: Space Marine 2) pokračuje v obohacování World War Z: Aftermath. Kooperativní střílečka z pohledu třetí osoby obdržela aktualizaci Battle of Arizona. Ta přináší novou mapu Arizona do Horde Mode XL.

Arizona přenese hráče bojující proti masivním hordám zombíků do opuštěného vojenského muzea ve Phoenixu. Nová mapa má posunout válku proti hordám do nových náročných extrémů, kdy bojujete proti nemožné přesile. Mapa je dostupná pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S v rámci World War Z: Aftermath.

Těchto hráčů i hráčů původního World War Z na PS4 a Xboxu One se týká druhá část updatu. Tvůrci umožní během příprav na další vlnu změnit třídu, což vám pomůže v taktice. Došlo také na vylepšení brašny na mapách PvE a Horde Mode. Vyzbrojit se můžete řadou bonusů, které vám pomohou v boji.

Současně s bezplatnou aktualizací pro všechny hráče World War Z a World War Z: Aftermath přichází placený balíček zbraní nazvaný Desert Defenders. Ten obsahuje novou zbraň Kukri pro boj zblízka, která seká a kácí, a také čtyři nové skiny vojenských zbraní s pouštní tématikou, speciálně vytvořené pro pistoli DE50, pušku 1877 SBL, pistoli TMP5 SMG a brokovnici M500. DLC je k dispozici za 4,99 €.