Společnost Wargaming v lednové aktualizace PC verze World of Warships přidává do bezplatné multiplayerové hry spoustu novinek. Titul vstupuje do nového roku s updatem 12.0. Ten oslavuje lunární nový rok kolekcí The Age of Sa Zhenbing popisující dílo legendárního čínského admirála.

Do hry se také v předběžném přístupu dostávají tři hybridní bitevní lodě Spojených států amerických, které mají dělostřelectvo hlavní baterie s dobrým dosahem a ovladatelné letky bombardérů.

Do technologického stromu vstupují japonské křižníky. Nabízejí dobré krytí a torpéda s vysokým poškozením. Do hry se chystá také další sezóna hodnocených bitev, v níž se bitevní lodě, torpédoborce, křižníky a letadlové lodě utkají ve formátu šest proti šesti.

V neposlední řadě tady máme vylepšenou verzi dočasného typu bitvy Dirigible Derby – Airship Escort. Režim staví proti sobě lodě ve formátu 12 proti 12 a je otevřen pro lodě všech typů z úrovní VIII-X. V tomto formátu každý tým doprovází nezničitelnou vzducholoď po stanovené trase a cílem je buď porazit soupeře na konci trasy, nebo zničit všechny jeho lodě. Bitvy se odehrávají na velkém množství map, včetně Severní, Trojzubec, Střepy, Ústí a Ledové ostrovy, a prověří zdatnost hráčů a zároveň jim poskytnou příležitost získat ve hře řadu speciálních úspěchů a komunitních žetonů.