Velká listopadová aktualizace do námořní masivně multiplayerové hry World of Warships pro počítače a konzole přináší celou řadu novinek. U příležitosti oslav 6. výročí na Steamu vývojáři ze společnosti Wargaming pokračují v předčasném přístupu k prodeji nových japonských bitevních lodí a návratu animace High School Fleet, doplněné o nové velitele a lodě.

Navíc fanoušci konzolové edice World of Warships: Legends najdou v listopadové aktualizaci řadu černých lodí a spoustu nabídek a slev na Black Friday.

Více už z tiskové zprávy:

NOVÉ JAPONSKÉ BITEVNÍ LODĚ A NÁVRAT ANIME HIGH SCHOOL FLEET

Se spuštěním aktualizace 12.10 ve hře World of Warships pokračuje předběžný přístup k prestižním japonským bitevním lodím, a to k lodím VIII. úrovně Yumihari, IX. úrovně Adatara a X. úrovně Bungo. Každá z nich je vybavena přesnými děly velké ráže, která jsou ideální pro bitvy na velké vzdálenosti, a je k nim přidán spotřební materiál Spotting Aircraft, který zvyšuje dostřel děl hlavní baterie a jejich přesnost, což z těchto nových plavidel dělá sílu, se kterou je třeba počítat.

Od 16. listopadu do 30. listopadu se do výzbroje World of Warships vrací slavné anime High School Fleet se vším jeho obsahem, jako jsou velitelé Akeno Misaki nebo slavný Isoroku a lodě HSF Hiei a HSF Harekaze.

Ale to není všechno! Po tomto přílivu obsahu následuje zásadní přepracování velitelských dovedností, zbrusu nový Battle Pass plný nových výzev a odměn a nejnovější iterace Asymetrických bitev.

OSLAVY ŠESTI LET NA STEAMU

U příležitosti 6. výročí hry ve službě Steam přináší World of Warships spoustu bezplatných DLC, výrazné slevy a zcela nového velitele Steam-chan, který povede japonské, americké a panasijské lodě. Na počest vydání nového velitele bude od 16. do 30. listopadu probíhat jedinečná globální bojová mise Steam-chan, která úspěšné hráče odmění tímto novým velitelem.

LEGENDÁRNÍ AKCE NA BLACK FRIDAY  

Listopadová aktualizace hry World of Warships: Legends také přináší spoustu nového obsahu a lodí, které si hráči mohou užít. Nádherně zpracované lodě jako italský legendární křižník Napoli, německá bitevní loď VII. úrovně Tirpitz, japonský torpédoborec VI. úrovně Asashio a francouzská bitevní loď V. úrovně Dunkerque budou v popředí letošních slev v rámci Černého pátku, spolu s dalšími nabídkami, které se od 24. listopadu mohou pochlubit až 85% slevou.

Nový kalendář přichází a přináší čtyři bezkonkurenční talenty z produkce hololive, které si můžete odemknout jako velitelské guise pro svou flotilu. Shishiro Botan, Moona Hoshinova, Takanashi Kiara a Watson Amelia se připojují k soupisce Legends jako guise velitelů. V listopadu se také představí kampaň Potápěčský regent. Hráči si budou moci odemknout monstrózní bitevní loď Hizen a očekávaný japonský křižník legendární úrovně Zaō jako projekt Bureau, spolu se zavedením Bitev flotil a aktualizací kvality života ve všech oblastech!