Pro konzolové verze World of Tanks dorazila aktualizace 6.0, která je největším updatem od samotného začátku této hry. Součástí novinek jsou akční hrdinové z kultovních filmů 80. let - v podobě skinů Premium a Hero pro Johna Ramba, Snakea Plisskena a Jamese Braddocka.

Aktualizace 6.0 poskytuje hráčům vylepšený herní zážitek a totální přepracování současného herního enginu, který umožňuje kompletní přepracování grafiky, uživatelského rozhraní a posunuje hru celkově na novou úroveň. „Od vylepšené viditelnosti až po zvýšenou úroveň detailů, osvětlení a textur - World of Tanks Console bude vypadat a hrát se lépe než kdykoli předtím,“ dočteme se v tiskové zprávě.

S tím souvisí aktualizace více než šest let starého uživatelského rozhraní. Novinka se dotkne také vylepšení správy vozidel, systémů velitelů a vybavení. Hráči budou mít také přístup na novou záložku Profil, která jim poskytne informace o jejich kariéře, kartách, medailích, statistikách a protokolu aktivit.

Přivítejte Johna Ramba, hvězdu uctívané série Rambo a všestranného bojovníka. S bezkonkurenční silou, vytrvalostí a vojenskými znalostmi, Rambo vnese do tankové války pořádnou dávku agrese, kterou si hráči nebudou chtít nechat ujít. Dalším v řadě je Snake Plissken, operátor speciálních sil, který se stal zločincem - a protagonista kultovních klasik Útěk z New Yorku a Útěk z LA. V neposlední řadě - World of Tanks Console vítá do týmu Jamese Braddocka z kultovní série Missing in Action. Důstojník americké armády přináší do řízení drzost a chuť uprchlého zajatce i sadu dovedností vojenského specialisty.

Kreativní ředitel TJ Wagner k novinkám řekl: „Tým a já jsme potěšeni, že můžeme přinést tankistům naši nejnovější a největší aktualizaci vůbec! Update 6.0 s využitím našeho vlastního konzolového enginu Despair způsobí revoluci ve hře World of Tanks Console a přinese rozvinuté estetické a vizuální vylepšení hry - stejně jako aktualizovaný HUD, systém správy vozidel a mnoho dalšího! Rovněž jsme zcela přepracovali uživatelské rozhraní - vylepšili jsme způsob interakce hráčů s titulem."

Přečtěte si také: Chuck Norris zavítá na Vánoce do World of Tanks

„S Rambem, Snakem a Braddockem na palubě bude Sezóna 3 pokračovat v podobném duchu jako předchozí dvě sezóny. Opravdu se těšíme, až hrdinové povstanou mezi řadami našich hráčů.“

World of Tanks Console si podle tiskové zprávy na PlayStationu 4 a Xboxu One užívá více než 20 milionů hráčů. Titul podporuje hraní napříč platformami a nabízí zpětnou kompatibilitu pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.