V sobotu se budovatelská strategie Workers & Resources: Soviet Republic vrátila zpět na Steam. Slovenskému nezávislému studiu 3DVision se podařilo vyřešit problémy s DMCA. Podivné žádosti od naštvaného fanouška v polovině února způsobily odstranění hry z platformy Valve. Psali jsme zde.

Hráčů, kteří měli Workers & Resources: Soviet Republic ve své knihovně, se tato situace nedotkla. Nyní si všichni zájemci mohou hru koupit. Vývojáři se omlouvají, děkuji za trpělivost, podporu a pochopení. Přiznávají také, že situaci podcenili.

Aby návrat hry na Steamu oslavili, prozradili plány na nadcházející měsíce. Komunita se může těšit na hospodaření s odpadky. Autoři mimo jiné řeší vizualizaci a animace nakládání/vykládání odpadu. Odpad není radno podcenit, jinak se kontejnery přeplní a odpadky se budou válet všude možně. To způsobí znečištění okolí. Druhy odpadu byste měli rozeznat i vizuálně.

Vedle této aktualizaci pracují na věcech, které přinesou mimořádné výzvy a změní způsob hry. Mluví také o údržbě, demolici budov, začlenění modifikací, výzkumném programu pro univerzitu a hnojení polí.