Česká distributorská společnost Comgad u příležitosti chystaného vydání hry Werewolf: The Apocalypse - Earthblood spustila netradiční kampaň. Na e-mail nám zaslala přísně důvěrnou zprávu z hlavní kanceláře Endronu. Ta je určena pro všechny zaměstnance firmy.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood je první akční RPG adaptované podle stejnojmenné hororové značky. Hráči mají očekávat dospělou, brutální a komplexní hru. V té se vžijí do role Cahala na jeho výpravě za krvavým vykoupením. Sehrajete klíčovou roli ve velké válce, kterou vede skupina Garou proti globální korporaci Endron, jejíž aktivity ničí přírodu.

Teď už k samotnému e-mailu, který je doplněn třemi tvůrčími deníčky:

Přečtěte si také: Proměna ve vlkodlaka v traileru na Werewolf: The Apocalypse

Všem zaměstnancům Endronu.

Již od svého založení společnost Endron dlouhodobě usiluje o blaho lidstva. Po celém světě těžíme nekonečné zdroje, které poskytuje naše krásná modrá planeta, a zodpovědně je používáme ve prospěch našich zákazníků a partnerů.

Pozitivní dopad, který naše společnost má, znáte lépe než kdokoliv jiný a veřejnost jsme o něm informovali v rámci naší úspěšné reklamní kampaně.

Kraje, které kdysi byly divoké a nepřátelské, byly nyní díky našemu společnému úsilí zkroceny a nyní přispívají k našemu nekonečnému pochodu vstříc pokroku.

Díky našim inovativním komunikačním a pracovním metodám jsme světoví vůdci v energetickém sektoru již několik desítek let. Podrobnosti vysvětlujeme v tomto videu:

Navzdory těmto očividně dobromyslným činům a zaměstnávání tisíců pracovníků, jako jste vy, extremistické ekologické skupiny nadále napadají naše hodnoty. Minulý rok tyto nepřátelské skupiny zničily přehradu Endronu v Missouri, což mělo za následek smrt několika našich zaměstnanců a škody ve výši milionů dolarů.

Níže ve videu popisujeme činy těchto odporných teroristů. Toto video je přísně důvěrné: jakékoliv neoprávněné šíření bude mít za následek okamžité ukončení pracovního poměru a velké finanční pokuty.

V reakci na tuto hrozbu pro náš personál, a hlavně náš majetek vám poskytneme nejnovější a nejmodernější zbraně a technologii, abychom mohli bránit naše zařízení a zajistili vaše bezpečí na pracovišti. Nesmíme se bát, ani se zaobírat etickou otázkou, neboť naše poslání je spravedlivé. Proti ohni musíme bojovat ohněm a bránit se proti těm, kteří by chtěli ubližovat našim váženým zaměstnancům kvůli „ekologickým“ důvodům. Země je dar, který byl dán těm, kteří ho hodlají využít co nejlépe, a my ji přetvoříme podle našich představ.

Pokud budete někdy mít pochyby ohledně svého závazku vůči Endronu, domluvte si prosím co nejrychleji sezení se svým zástupcem z oddělení lidských zdrojů a vzpomeňte si na náš slogan: Kupujte Endron, myslete jako Endron, BUĎTE ENDRON. Zanechte na světě nesmazatelnou stopu a budujte lepší zítřek!

S pozdravem, Vedení

Přečtěte si také: Takhle se hraje Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood vyjde 4. 2. na 2021 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC (Epic Game Store). Pokud vás zajímá délka hry, tak tu je dle šéfa vývoje těžké odhadnout.

„Je to docela těžké odhadnout, protože bude zálež na tom, jak hráči budou trávit čas ve hře a přistupovat k analýze situací, se kterými se setkají, nebo jak budou prozkoumávat úrovně,“ řekl Julien Desourteaux v rozhovoru pro GamingBolt. Nakonec se ale odhodlal a prohlásil, že když se zaměříte pouze na hlavní cíle, tak by vám dohrání mělo trvat přibližně 12 hodin.