Do surrealistického Divokého západu se podíváme v temném fantasy akčním RPG titulu Weird West od WolfEye Studios. Nové studio založili dva bývalí veteráni z Arkane, kde pracovali na Prey a Dishonored.

„Objevte temný fantasy příběh z Divokého západu, ve kterém se strážci zákona a pistolníci dělí o hranice s fantastickými bytostmi. Projděte si příběhy o původu skupiny netypických hrdinů, kteří se zapsali do legend svými rozhodnutími v nemilosrdné zemi. Každá cesta je jedinečná a přizpůsobená provedeným akcím: řada riskantních příběhů, kde záleží na všem a svět reaguje na vaše rozhodnutí. Založte skupinu nebo se vydejte sami do nadpozemských končin Podivného západu a vytvořte si vlastní legendu,“ lákají autoři na svou hru.

Ve hře se setkáte s pěti hrdiny, jejichž příběhy se při plnění misí protnou. Rozhodnutí, která učiníte jako jedna postava, budou mít dopad na dobrodružství všech ostatních. Budete mít také užitečné společníky, ale pokud je po pádu v bitvě nevrátíte zpět k životu, navždy je ztratíte.

Weird West vyjde na podzim letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.