Lovecká simulace Way of the Hunter obdržela rozšíření Lintukoto Reserve, které nabízí rozmanité prostředí a je domovem bohaté škály divokých zvířat, včetně nepolapitelného rysa, soba polárního, lišky polární a majestátního losa evropského. Hra navíc vyjde na chytré telefony a tablety.

Lintukoto Reserve DLC je už dostupné pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze hry za 9,99€. Hráče zavede do rezervace Lintukoto, která je přírodním rájem. Napříč rozlehlou skandinávskou krajinou se můžete toulat rozsáhlými kouzelnými lesy, které se třpytí pod jemným deštěm, rozlehlými loukami kypícími životem, klidnými mokřady s meandrujícími vodními kanály a kopci občas poprášenými sněhem. Každý kout rezervace má nabízet nové dobrodružství a možnost pozorovat přírodu v její nejčistší podobě.

Vžijete se do Mikaela Andersona, 45letého nadšence do přírody, který se ujímá nové funkce správce rezervace. Je to drsný muž s vráskami a strništěm, ale s nepopiratelným šarmem. S ním budete prozkoumávat rezervaci, odhalovat její skryté poklady a také lovit divokou zvěř.

Mimochodem, THQ Nordic do 15. 8. pořádá na Steamu výprodej. Standardní edice Way of the Hunter stojí 15,99€. Elite Edition se prodává za 21,99€ a Ultimate Edition za 45,86€. Ve slevě jsou také předešlé dodatečné balíčky.

Kromě toho je tady krátká upoutávka. Way of the Hunter vyjde na Android a iOS. Mobilní porty chystá studio HandyGames, zatímco původní verze připravilo slovenské studio Nine Rocks Games. V současné době nevíme, kdy titul na přenosná zařízení vyjde. Video obsahuje krátké záběry z hraní.