Konkurence For Honor neuspěla. Zatímco středověké souboje od Ubisoftu oslavují 35 milionů hráčů a vstupují do nové sezóny, tak Warhaven po pouhých čtyřech měsících v předběžném přístupu končí. Bezplatná středověká fantasy akce nedokázala zaujmout hráče, respektive si je udržet.

Společnost Nexon vypne Warhaven už 5. 4. letošního roku. V předběžném přístupu byla hra spuštěna 21. 9. 2023 a má smíšené uživatelské recenze.

„Dnes vám s těžkým srdcem oznamujeme, že ukončujeme live service hru Warhaven. Od prvního alfa testu v roce 2021 až po globální předběžný přístup v roce 2023 se hra Warhaven dostala tak daleko díky lásce a podpoře všech. Chceme vám vyjádřit vděčnost za lásku a péči, kterou jste hře Warhaven věnovali. Abychom vytvořili hru, kterou si budete moci užívat po delší dobu, investovali jsme do ní mnoho úsilí a péče. Bohužel se ale musíme k 5. 4. 2024 rozloučit. Omlouváme se, že jsme za vámi nemohli přijít s lepší zprávou. Přes všechny nedostatky si budeme v našich srdcích hluboce vážit vřelé náklonnosti a podpory. Děkujeme, že jste byli součástí cesty Warhavenu,“ uvedli vývojáři.

To For Honor od Ubisoftu vstoupí 1. 2. do čtvrté sezóny sedmého roku. Hráči se mohou těšit na nového válečníka z vikinské frakce. Ten se bude zpočátku prodávat za peníze, ale o dva týdny později bude v nabídce za herní ocel. 14. 3. pak začne osmý rok. Ten obsáhne čtyři sezóny, další skiny a dva nové hrdiny. Na ně se dostane v druhé a čtvrté sezóně.