Vývojáři z nezávislého studia Fatshark se s blížícím se příchodem Warhammer 40,000: Darktide snaží nalákat nové hráče do svých titulů. Rozhodli se proto zdarma nabídnout svůj starší titul – Warhammer: Vermintide 2. Akční řežba z pohledu první osoby je pokračováním Warhammer: End Times – Vermintide z roku 2015 a pokračuje přesně tam, kde jednička skončila.

Opět se tedy ocitnete ve válkou zmítaném světě Warhammer Fantasy Battles. Vybrat si můžete jednoho z pěti hrdinů a přizpůsobit si styl jeho boje podle svého gusta. Vybrat lze z patnácti různých kariérních drah a ve stromu talentů si dopodrobna upravit jakoukoliv drobnost, aby váš bojový styl byl zcela jedinečný. Čelit hordám nepřátel budete moci s dalšími čtyřmi hráči v online kooperaci, případně sami v klasickém singleplayeru.

Na aktivaci máte čas do 7. 11. 2022 přímo na Steamu. Pokud vás Vermintide 2 bude bavit, těšit se můžete hned den poté, tedy 8. 11., na Trail of Treachery DLC, které bude v rámci oslav sedmého výročí také zdarma. Případně si lze počkat na konec měsíce, kdy vychází Warhammer 40,000: Darktide.