Vývoj Marvel’s Spider-Man 2 je pomalu dokončen a vývojáři se přesouvají k dalšímu velkému projektu. Tím je už v roce 2021 oznámený Marvel’s Wolverine pro PlayStation 5. K druhému týmu se přidal například Tommy Mann, který je hlavním animátorem filmečků v Insomniac Games.

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde už 20. 10. letošního roku s českými titulky exkluzivně na PS5. Oproti tomu o dobrodružství Wolverina toho tolik nevíme. Představitelé studia ale už dříve varovali, že se budou držet temnějšího a násilnějšího tónu tohoto mutanta od Marvelu. Neoficiální informace zase zmiňovaly lineárnější zážitek s většími oblastmi k prozkoumání, tedy styl posledních dvou dílů God of War.

V Insomniac Games mají zaměstnávat 522 lidí, což jim prý umožňuje pracovat na třech hrách současně. Údajně může Marvel's Wolverine vyjít již na podzim příštího roku. Třetí titul se má soustředit na multiplayer, alespoň to naznačovaly pracovní inzeráty. Hráči by rádi viděli návrat série Resistance.

Nedávno se v Los Angeles a Londýně konaly prezentace Marvel’s Spider-Man 2 pro novináře, kteří si mohli hru zahrát na nějaké tři hodiny. Výstupy máme očekávat v pátek 15. 9. od 17:00 středoevropského času. Zatím několik fotografií z místa činu.

Mezitím začala tradiční masírka. Zvukový režisér PlayStation Studios spolupracoval se zvukovým týmem Insomniac Games, který popsal jako úžasnou a talentovanou skupinu lidí. Na LinkedIn dále napsal:

„Nejsem si jistý, jestli je svět připraven na to, co se na něj chystají vypustit – je to ohromující a podle mého skromného názoru jejich zatím nejlepší dílo. Hodně štěstí při dosažení cílové rovinky!“