Dnes na Nintendo Switch vyšla dobrodružná hra Animal Crossing: New Horizons, ve které poletíte na opuštěný ostrov, abyste na něm vybudovali svůj vlastní ráj. Zažít máte opravdový život ostrovana plný tvoření, poznávání a customizace.

V traileru nahoře sami vidíte, že jakmile sotva letadlo na ostrov dosedne, čeká vás spousta „práce“: vybrat to správné místo pro stan, upravovat a vytvářet nové předměty, poznávat ostrov i své nové zvířecí kamarády. Vývojáři navíc již od vydání budou do hry postupně přidávat bezplatné aktualizace s novým sezónním obsahem, takže se hráči mají stále na co těšit. S první aktualizací, kterou můžete instalovat již nyní, v dubnu společně oslavíte Králičí den. Aktualizace do hry přidává také online prvky pro členy Nintendo Switch Online.

Členům Nintendo Switch Online je nyní dostupná také služba NookLink, která je součástí aplikace Nintendo Switch Online. Pomocí této služby scanujete chytrým telefonem Custom Design QR kódy motivů z předešlých her Animal Crossing: New Leaf nebo Animal Crossing: Happy Home Designer a přenesete je do hry Animal Crossing: New Horizons. V aplikaci Nintendo Switch Online můžete po připojení k internetu při hře klábosit s přáteli, kteří ji spolu s hrou Animal Crossing: New Horizons také vlastní, a to jak běžným hovorem, tak pomocí chatu.

Jste-li fanoušky mobilní hry Animal Crossing: Pocket Camp, přihlaste se pod svým účtem Nintendo a obdržíte do Animal Crossing: Pocket Camp speciální nabídku. Mimoto obdržíte také kód ke stažení, který využijete naopak ve hře Animal Crossing: New Horizons – v Nook Stopu, který najdete v Resident Services s ním vyzvednete jedinečné předměty.