Společnost Cenega Czech nás informovala, že v krabicové verzi pro PC vyšla Total War: Warhammer Trilogy. Edice obsahuje celou trilogii strategií ze světa Warhammeru od britského studia Creative Assembly.

V tuzemských obchodech je možné Total War: Warhammer Trilogy sehnat od 1199 Kč. Všechny tři díly mají české titulky.

„Tři hry znamenají jedno obrovské, nikdy nekončící dobrodružství. Vyberte si jednu z 15 hratelných ras a postupně projděte příběhovou kampaň každého dílu – nebo se rovnou ponořte do hry Immortal Empires, kde je bojištěm celý svět Warhammeru. Vytvořte své království, postavte mocné legie a svrhněte své nepřátele v legendárních bitvách,“ láká tisková zpráva.

TOTAL WAR: WARHAMMER

Total War: Warhammer je jedinečnou kombinací kolosálních bitev v reálném čase a strhující tahové kampaně, která vás zaměstná vládnutím, politikařením a rozšiřováním vaší říše na stovky hodin hraní. Nastává nová éra. Total War: Warhammer přivádí k životu svět legendárních hrdinů, obřích monster, létajících stvoření, magických bouří a legií nočních bojovníků. Pravidla se změnila. Co se nezměnilo, je... válka.

TOTAL WAR: WARHAMMER II

Total War: Warhammer II je strategická hra gigantických rozměrů. Vyberte si jednu ze čtyř unikátních frakcí a veďte válku po svém – veďte dobyvačné tažení za záchranu nebo zničení světa. Hra je rozdělena na dvě části – tahovou kampaň v otevřeném světě a intenzivní taktické bitvy v reálném čase v nádherném terénu nového světa. Hrajte, jak se vám zlíbí – ponořte se do strhující kampaně, užívejte si neomezené množství nových her a vyzvěte ostatní s armádou složenou z vašich oblíbených jednotek. Total War: Warhammer II nabízí stovky hodin hraní a žádná hra už nebude stejná.

TOTAL WAR: WARHAMMER III

Poslední řev umírajícího boha vytvořil trhlinu mezi světy a otevřel portál do říše Chaosu. Ze zmatku se vynořily čtyři ničivé mocnosti: Khorne, Nurgle, Tzeentch a Slaanesh. Ty přinesly na svět temnotu a beznaděj. Zkušení válečníci z Kislevu a obrovská říše Velkého Kataje stojí na křižovatce a Démonický kníže toužící po pomstě hodlá zničit ty, kteří na něj přivedli válku. Do nadcházejícího konfliktu se zapojí všichni. Dokážete své démony porazit... nebo si je podmaníte? Se sedmi unikátními rasami a stovkami jednotek pod vaším velením budete budovat armádu a ovládat pole působivých, velkolepých bitev, které se odehrávají po celém světě v reálném čase.