Na počítače fyzicky i digitálně vyšla strategie Stronghold: Warlords, která se soustředí na hospodaření a válčení na Dálném východě. Další kapitola známé real-time strategie od Firefly Studios umožňuje hráčům najímat, cvičit a velet všem lordům napříč bitevním polem v podobě herních vojevůdců Warlords.

Právě zasazení na Dálný východ je nejčastěji kritizováno fanoušky klasických dílů série Stronghold.

„Každý z vojevůdců pod tvým velením podporuje s pomocí unikátních perků tvé strategické dovednosti a vylepšitelné schopnosti. Nechte je pracovat v oblasti průmyslu, udržování hranic, výrobě zbraní nebo spojte své síly a provádějte drtivé útoky. Každá kampaň, mise, šarvátka či bitva pro více hráčů nabídne novou skupinu vojevůdců a nové strategické mechaniky k objevení,“ dodává tisková zpráva.

Pokud chcete mít fyzickou verzi, tak se Stronghold: Warlords prodává v limitované edici s hrou na DVD s krabičkou, unikátním artbookem v pevné vazbě, originálním herním soundtrackem na CD a v digitální verzi a dokumentem o tvorbě hry v digitální verzi.

  • Podrobte si a převezměte kontrolu nad vojevůdci napříč bitevními poli a podmaňte si hrady, armády a získávejte nové dovednosti.
  • Najímejte nové jednotky včetně imperiálních válečníků, disciplinovaných samurajů, mongolských lučištníků a mnoha dalších.
  • Zažijte historické události s počátkem ve třetím stoletím před naším letopočtem následované vzestupem Šógunů a příchodem Mongolské říše.
  • Zničte své nepřátele s příchodem střelného prachu a nového obléhacího vybavení.
  • Vypracujte se v obávaného vůdce šířením strachu nebo obdivu. Pořádej středověké slavnosti, uvaluj daně a své nepřátele podrob děsivému mučení.