Aktualizace: Problém s nedostupností PS4 verze Until Dawn má být starý více než dva roky. Hra jde koupit pouze přes konzoli, nikoliv přes internetový prohlížeč.

Omlouvám se za původní nepřesnou informaci.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Společnost Sony může velmi brzy vydat PlayStation 5 verzi psychologického hororu Until Dawn. O vylepšené verzi se včera spekulovalo. Dnes už nejde koupit na PlayStation Store.

Neoznámené PS5 a PC verze Until Dawn prozradil včera známý insider a dataminer billbil-kun. Podle jeho informací a dat má Sony během následujících dvou týdnů uspořádat nové State of Play, kde se ukáže remaster/remake Until Dawn a Death Stranding 2 – On The Beach od Hidea Kojimy.

Stažení PS4 verze z PlayStation Store je v případě reedice běžné. Tento krok nasvědčuje tomu, že Sony bude údajný remaster prodávat za sníženou cenu pro ty, kteří hru již vlastní. Stejně to udělala v případě The Last of Us Part II.

Připomínáme, že se chystá také filmová adaptace Until Dawn. Pod palec si ji vzali hororoví veteráni: režisér David F. Sandberg a scenárista Gary Dauberman.