Pokud jste dnes naskočili do bitvy ve Warhammer 40,000: Space Marine 2, tak jste mohli být nepříjemně překvapeni. V akční střílečce z pohledu třetí osoby se objevily problémy, které mají za následek pády. V dalších případech hráči hlásí, že je hra vyhodila z multiplayerového sezení.

Vydavatelská společnost Focus Entertainment se za problémy omlouvá, vývojáři ze Saber Interactive jsou si jich vědomi a pracují na opravě. Pod příspěvkem na sociálních sítích se objevují další chyby. Hráči hlásí zaseknutí na nekonečné načítací obrazovce a pády při spuštění mise v Operations. V obou případech pomůže pouze restart hry.

Vypadá to, že problémy jsou zejména na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na PC jsou hráči dá se říct spokojeni a líbí se jim zástup nepřátel. Zaznívají názory, že jde o old-school řežbu.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 je zatím dostupný pouze pro majitele edic Gold a Ultimate. Pro ostatní vyjde 9. 9. Toho využila celá řada hráčů. Dle SteamDB bylo ve hře současně 134 302 lidí. Vrchol se očekává dnes večer.