Už v úterý bude v rozpracované verzi na počítačích a Xboxu Series X/S dostupný netradiční farmářský titul Lightyear Frontier, který je jako No Man's Sky bez zabíjení. Tady nasednete do šikovného mecha, budete prozkoumávat tajemnou planetu a snažit se vybudovat infrastrukturu soběstačného zařízení před příletem prvních osadníků ze Země.

Ale žádný stres. Hra je pojata spíše relaxačním stylem a nevyvíjí na hráče žádný tlak. Čeká vás oprava mecha, odstranění toxického slizu nebo škodlivého plevele z přírody, produkce surovin, vylepšování mecha, stavba stále složitějších objektů, takové klasické farmaření a v neposlední řadě průzkum ruin mimozemské civilizace.

Hrát můžete sami, nebo v doprovodu třech kamarádů. Lightyear Frontier najdete už zítra 19. března/marca také v Game Passu.

V předběžném přístupu hra zůstane zhruba rok a půl. V této verzi nabídne pouze část plné verze: základní prvky s počáteční zónou, kterou mohou hráči prozkoumávat a stavět v ní. Postupně vývojáři přidají několik nových prostředí, rostlin, zdrojů zvířat a nebezpečí, stejně jako několik nových úrovní vylepšení a modelů pro mechy.