Masivně multiplayerová válečná hra War Thunder nechce zůstat pozadu. Vývojáři ze studia Gaijin Entertainment proto oznámili příchod velké aktualizace pojmenované New Power. Ta se postará o vizuální vylepšení všech dosavadních verzí hry i spuštění titulu na nové generaci konzolí.

Tvůrci o New Power mluví jako o hlavní obsahové aktualizaci, která v polovině listopadu/novembra přinese novou verzi Dagor enginu. Ta se má postarat o vylepšení vizuálního kabátku, včetně jemných detailů. War Thunder také získá podporu technologie DLSS na počítačích, kde bude MMO plynulejší.

Přečtěte si také: Evropský útočný letoun i tank Frankenstein nově ve War Thunder

Na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S má hra fungovat v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Samozřejmostí je hraní napříč platformami, přičemž majitelé různých verzí budou hrát na stejných serverech. Zajímavé je, že vylepšení se bude týkat i současných PlayStation 4 a Xbox One verzí.

Více informací o nových vizuálních a herních funkcích, včetně nové námořní flotily a seznamu všech nových vozidel, bude zveřejněno v příštích dnech a týdnech. Při čekání se podívejte na minutový teaser trailer (nahoře).

War Thunder si můžete bezplatně zahrát na PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac a Linux.