Rockstar Games se chystají vydat velkou aktualizaci týkající se Heistů. Než na ni dojde, přichystali pro celou GTA Online komunitu velký Heist event, kde peníze potečou proudem. A to téměř doslova, jelikož cílem všech hráčů bude během 7 dnů, počínaje včerejškem, ukrást neuvěřitelných 100 miliard dolarů!

Abyste přispěli ke splnění tohoto enormního cíle, bude třeba sehnat partu a pustit se do hraní Heistů. Počítají se totiž jen peníze ukradené úspěšným dokončením některého z Heistů. Vybrat si můžete ze všech dostupných loupeží.

Přečtěte si také: Deathloop má konečně nové datum vydání včetně speciálních edic

Pokud bude komunita úspěšná a do 18. listopadu/novembra se povede ukrást dostatek peněz, v průběhu prosince/decembra se můžou všichni majitelé GTA Online těšit na speciální auto. Pokud by na splnění cíle nedošlo, nemusíte zoufat, protože všichni hráči, kteří aspoň něčím přispěli ke pokoření cíle, dostanou exkluzivní odznak jakožto cenu útěchy.

Abyste si na své loupežné akce mohli pořídit pořádné vybavení, Rockstar vám dá k dispozici milion dolarů, který můžete utratit za cokoliv chcete. A jestli je vám i tohle málo, stačí se přihlásit do hry i 19. 11., kdy na vás bude čekat další milion. To už je pěkná sumička.