V pořadí třetí letošní State of Play je za námi. Přinesl několik zajímavostí, včetně nového Astro Bota, data vydání remaku Silent Hillu 2, PC verzi God of War: Ragnarök, první ukázku ze střílečky Concord a mnoho dalšího.

Samostatně jsme napsali:

PATH OF EXILE 2

Path of Exile 2 se dostane na konzole (minimálně PlayStation 5), kde nabídne gaučovou kooperaci a také podporu cross-play a cross-progression. Early Access bude k dispozici na všech platformách koncem roku 2024.

DYNASTY WARRIORS: ORIGINS

Potvrdily se spekulace o návratu Dynasty Warriors. V roce 2025 od Omega Force vyjde Dynasty Warriors: Origins.

Ballad of Antara

V roce 2025 na PlayStation 5 vyjde také akční RPG titul Ballad of Antara od TipsWorks Studio a Infoldgames.

„Vzdálená země je na pokraji ztráty kvůli konfliktu z před dávných věků a invazi, která po něm následovala. Vydejte se na nebezpečnou cestu, hledejte vznešené božské bytosti, abyste získali zpět pokřivené a ztracené základy světa,“ láká popisek.

INFINITY NIKKI

Dobrodružná hra v otevřeném světě Infinity Nikki se chystá zahájit beta testování na PlayStation 5.

MARVEL RIVALS

Týmová PvP střílečka ze světa Marvelu se dostane na PlayStation 5.

Where Winds Meet

Vydej se na epické dobrodružství ve hře Where Winds Meet, orientálním akčním RPG v otevřeném světě Wuxia, které čerpá inspiraci z romantických a fantastických děl bojových umění a nabízí výrazně orientální zážitek ze soubojů s bossy a průzkumu otevřeného světa. Hrát budeme za mladého šermíře, který ovládá hbité wuxia artefakty a mocné kung-fu.

PLAYSTATION VR2 HRY