Od akční adventury Gotham Knights se očekávalo hodně, ale studio Warner Bros. Games Montréal nedokázalo hráče dostatečně zaujmout a využít svět hrdinů a padouchů DC. Z Gotham Knights se tak stala spíše průměrná hra, na kterou se rychle zapomnělo.

Koncem minulého roku se mluvilo o novém projektu. Nacházet se měl v plné produkci a proslýchalo se, že je opět zasazen do komiksového světa DC. Hráči hlasitě volají po novém dobrodružství s Batmanem, ale zatím nevíme, zda se dočkají od tvůrců Batman: Arkham Origins.

Jedno je ale jisté. Na novém titulu nebudou pracovat vedoucí vývojáři Gotham Knights. Ti totiž opustili studio. Konkrétně herní režisér Geoff Ellenor, kreativní ředitel Patrick Redding, výkonná producentka Fleur Marty a mnoho dalších. Zamířit měli do Ubisoftu a Eidosu, zatímco většina týmu WB Games Montreal pomáhá s Mortal Kombat 1 a Wonder Woman. Vypadá to, že projekt ze světa DC byl minimálně pozastaven, což by vysvětlovalo odchod těchto klíčových lidí.

Připomínáme, že v Rocksteady Studios (autoři trilogie Batman: Arkham) chystají Suicide Squad: Kill the Justice. Hra byla odložena na rok 2024.