Do World of Warships dorazila březnová aktualizace, která přináší předběžný přístup do kolekce křižníků Commonwealthu. Tuhle novou řadu lodí doprovází nový event pass se dvěma postupnými liniemi a spoustou odměn, které lze po cestě odemknout.

Dále se chystá událost Piñata Hunt s novou herní mechanikou u příležitosti 1. dubna/apríla. Ve dvou sedmičlenných týmech se lodě VIII. a IX. úrovně utkají na upravené a jedinečně vyzdobené verzi mapy Colorful Islands v závodě o potopení speciální lodi Piñata.

V rámci zábavy bude každá loď, která se této akce zúčastní, oblečena do náhodně vybraných kamufláží s tématikou akce a po potopení exploduje ve zbrusu nové animaci. Jako odměnu za své rozbíječské úsilí obdrží hráči speciální piñata žetony, které lze ve zbrojnici vyměnit za tematické trvalé kamufláže, nášivku a pamětní vlajku. Tato událost také zavádí do hry zcela novou mechaniku v podobě přidání podpůrných spotřebních předmětů. V nabídce je osm unikátních spotřebních doplňků, které si hráči mohou odemknout nákupem nebo plněním bojových misí.

Piñata Hunt startuje 28. března/marca ve tři ráno našeho času a končí 11. dubna/apríla ve čtyři ráno.