Příběhovou kampaň pro jednoho hráče, kterou je možné hrát v kooperaci ve třech, ve Warhammer 40K: Space Marine 2 doplní další dva režimy pro více hráčů. Vývojáři odhalili Operations a Eternal War. Umožní nám zahrát si za padouchy.

V kampani budeme bojovat za Císaře proti Tyranidům, zatímco v PvP módu Eternal War nás čekají kruté bitvy šest na šest s ostatními hráči, kde se dostaneme i na stranu padouchů, vesmírných mariňáků Chaosu. Tady budou v nabídce hry Annihilation, Seize Ground a Capture & Control.

Potom jsou tady Operations. To jsou kooperativní mise, v nichž se utkáme s hlavními mimozemskými nepřáteli. V obou případech bude na výběr šest tříd s možností průběžného vylepšování. Svého vesmírného mariňáka si budete moci přizpůsobit od helmy až po plášť s širokou škálou barev a nejrůznějších doplňků.

„Ovládněte nadlidské schopnosti vesmírného mariňáka a rozpoutejte jeho brutalitu. Nasaďte smrtící dovednosti a zbraně do boje proti houževnatým tyranidským rojům. Ubraňte Impérium v akci z pohledu třetí osoby v režimu pro jednoho nebo více hráčů,“ láká tisková zpráva.

„Postavte se na odpor hrůzám z hlubin galaxie v epických bitvách na vzdálených planetách, natřete jim to svými smrtícími dovednostmi a devastujícími zbraněmi. Odkryjte hrozivá tajemství, zažeňte nekonečnou temnotu na ústup a prokažte lidstvu neochvějnou věrnost,“ dodává.

Záchrana Impéria ve hře Warhammer 40K: Space Marine 2 začne 9. 9. letošního roku na PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5. Hra bude obsahovat české titulky.

Vedle standardní edice bude v nabídce Gold Edition, Ultra Edition (pouze digitálně) a Collector’s Edition (pouze na Focus Store).

Gold Edition kromě hry obsahuje Season Pass, možnost zahrát si o čtyři dny dříve a oficiální steelbook. Ultra Edition k tomu přidává Ultramarines Champion Pack se dvěma unikátními kosmetickými doplňky pro Heavy Bolter a Power Armour. Collector’s Edition k výčtu přidá ještě sběratelskou krabičku s unikátním obrázkem, pryskyřicovou sošku Lieutenant Titus, steelbook a 172stránkový The Art and Making of Warhammer 40,000: Space Marine 2.