Ve čtvrtek v deset hodin večer našeho času proběhne první State of Play letošního roku. Sony hodlá ukázat některé očekávané hry od partnerů a první pohled na pět her pro PlayStation VR2, které letos vyjdou.

Poté se máme těšit na více než 15 minut zcela nových gameplay záběrů z akční adventury Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady Studios.

Neočekávejte tedy novinky o Spider-Man 2, případně oznámení nějaké nové exkluzivity přímo od PlayStation Studios. Třeba ale Sony překvapí.

Nedávno se spekulovalo, že v létě společnost uspořádá velkou prezentaci, kde ukáže své připravované hry. Mezitím má proběhnout minimálně jedno State of Play.

State of Play budete moci sledovat na YouTube i Twitchi.

Suicide Squad: Kill the Justice League má vyjít během letošního jara a jde o akční adventuru pro jednoho hráče s možností hrát kooperaci, kde spolupracují různí členové Sebevražedného oddílu (Harley Quinn, King Shark, Deadshot a Captain Boomerang), aby se postavili Lize spravedlnosti s vymytými mozky, včetně zlého Supermana.

Za hrou stojí Rocksteady Studios. Autoři Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight slibují charakteristickou příběhovou hratelnost z pohledu třetí osoby v kombinaci s dynamickou akční střílečkou. K tomu si přidejte ještě humorné scénky. Těšit se máme na detailní otevřený svět Metropolis.