Společnost Paradox Interactive zveřejnila nové obrázky z akčního RPG titulu Vampire The Masquerade Bloodlines 2. Zveřejněny byly společně se vzkazem fanouškům. Na dlouho vyvíjeném upírském projektu se nadále pracuje a nové informace se máme dozvědět v září letošního roku.

Nicméně v Paradoxu si uvědomují, že čekání je dlouhé a od spuštění předobjednávek před třemi lety se hodně změnilo. Z toho důvodu firma nabízí vrácení peněz těm, co si hru předobjednali. Hraje v tom roli ještě jeden důvod. Dojde totiž k aktualizaci bonusového obsahu, včetně fyzických předmětů. Ty staré nejsou již reprezentativní pro současnou verzi hry. Peníze se tedy vrací i za sběratelskou edici a digitální First Blood Edition, Unsanctioned Edition a Blood Moon Edition.

Pokud jste si nějakou edici předobjednali a chcete vrátit peníze, máte zamířit na speciální stránku s nejčastějšími dotazy.

„Těšíme se, až vám ukáže víc,“ uvedl Paradox a servíruje již zmíněné obrázky s dodatkem, že jsou odhodláni přinést skvělou hru. Tak snad po letních prázdninách opravdu uvidíme, jak se Vampire The Masquerade Bloodlines 2 změnilo. V současné době by stačilo vědět, jaké studio na titulu pracuje. Víme akorát, že je projekt v dobrých rukou.

Na Vampire The Masquerade Bloodlines 2 původně pracovalo studio Hardsuit Labs, které směřovalo vydání na začátek roku 2020. Pak ale došlo k odkladu, problémům a propuštění hlavního scenáristy Briana Mitsoda a kreativního ředitele. Přitom Mitsoda byl veteránem podílející se na prvním Bloodlines. O dva měsíce později tým opustila designérka příběhu a další rok Paradox projekt studiu odebral a svěřil ho někomu jinému.