Společnost Paradox Interactive znovu musí měnit plány související s vydáním Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Upírské akční RPG bylo znovu odloženo. V letošním roce jej čekat nemáme.

Vývojáři ze studia The Chinese Room, kde mimochodem vytvořili Everybody's Gone to the Rapture nebo Still Wakes the Deep, potřebují více času. Společnosti se dohodly, že upřednostní další leštění před unáhleným vydáním. Rozhodnutí navazuje na závazek Paradoxu přinášet hráčům vysoce kvalitní hry a aktualizace.

„Ačkoli je hra v natolik dobrém stavu, že jsme mohli zachovat plánované okno pro vydání, Paradox a The Chinese Room se společně rozhodli dát přednost vyleštění,“ uvádějí. Leštění v tomhle případě znamená nejen standardní opravu chyb a problémů a lepší optimalizaci, nýbrž také vylepšení příběhu, který nabízí dvakrát více konců než jeho předchůdce. Mluví také o zpestření boje s klany.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 se tak má na trh podívat v první polovině roku 2025 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Snad se tedy situace v Paradox Interactive zlepší. V poslední době si firma musela projít neúspěchy her Lamplighters League a Cities Skylines 2, stejně tak zrušením Life by You a odkladem Prison Architect 2 na neurčito.