Studio Obsidian Entertainment zve hráče na další dobrodružství v The Outer Worlds. V právě oznámeném rozšíření s názvem Murder on Eridanos budete vyšetřovat záhadnou vraždu.

Expanze vyjde 17. 3. letošního roku pro PlayStation 4, Xbox One a PC verze The Outer Worlds. Jde o druhé a zároveň poslední rozšíření této hry. V DLC se podíváte do Eridanosu, abyste vyšetřili záhadnou, složitou a podivnou vraždu, kterou kolonie Halcyon ještě nezažila. Musíte odhalit, kdo zavraždil mluvčí nové značky vesmírné vodky.

Na hráče čekají nové úkoly, nová výbava a podivný příběh v souladu s bizarní zápletkou tohoto vesmírného RPG od tvůrců Fallout: New Vegas. Při vyšetřování záhadné vraždy máte neustále objevovat nové podezřelé, přičemž podezřívat můžete úplně každého.

K dispozici budou tři nové zbraně a rozsáhlé možnosti pro přizpůsobení postavy, hrdina může získat nové úrovně a také nové schopnosti. Často budete používat diskrepační zesilovač pro detekování časových nesrovnalostí, které jsou pouhým okem neviditelné. Při tom všem budete cestovat jedinečným světem tvořící plovoucí ostrovy.

Murder on Eridanos DLC bude později dostupné také pro Nintendo Switch.

Gameplay z The Outer Worlds: Murder on Eridanos