Nacon oznámil novou rogue-like hru, která se odehrává v ponuré Anglii v 17. století, kde krom obyčejných smrtelníků narazíte i na ďábelské bytosti.

Jednou z těchto bytosti se stanete i vy jakožto hráč, kdy jako oslabený ďábel po strašné porážce se snažíte získat zpět své síly. Vaším cílem bude opět rozšířit korupci do celého světa, který byl destabilizován, během vaší nepřítomnosti. Abyste dosáhli vašeho temného cíle, budete řídit tým složený z “učedníků zla” jako například Krvavá Marie, Dracula, Bílá paní a Baron Samedi. 

Ve hře pak budete prozkoumávat mapu a vybírat místa, kde začnete s chaosem. Budete posílat své učedníky do tahového boje, používat různé schopnosti a dovednosti k poražení nepřítele. Pokud však prohrajete, hra končí a vy ztrácíte veškerý postup a musíte začít od znova

Rogue Lords by měla vyjít již letos na podzim na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Vývoj má na starost francouzská firma Cyanide Studio, která vytvořila Styx: Master of Shadows, Styx: Shards of Darkness nebo Call of Cthulhu z roku 2018.