Studio Insomniac Games v posledních letech dokazuje, že nemá problém pracovat současně na více velkých hrách. Proto nejsem překvapen informacemi o dalších titulech. Vedle Marvel's Wolverine to může být Spider-Man 3 a Spider-Verse. Alespoň to mělo být zjištěno z uniklých dokumentů, které pocházejí z hackerského útoku.

Drsnější příběhová akční adventura Wolverine může pro PlayStation 5 vyjít už v příštím roce. Spider-Verse by klidně mohl být tajemný multiplayerový projekt, který byl nejednou zmíněn v inzerátech Insomniac Games. Láká vás vidina vytvořit si vlastního pavoučího muže a užít si s ním dobrodružství v online světě?

Třetí velký díl Spider-Mana dává také smysl, když si vezmeme, jak populární jsou předešlé hry. Marvel’s Spider-Man má na kontě 33 milionů kopií a letošního Marvel’s Spider-Man 2 se během prvních 24 hodin prodalo 2,5 milionu kusů, což z něj dělá nejrychleji prodávanou hru od PlayStation Studios.

Také je tady možnost příběhového rozšíření pro Marvel’s Spider-Man 2. Co je ale tak nějak jasné, tak je, kdo bude hlavním Spider-Manem. Bude to Miles Morales. Scenáristka Brittney Morris to považuje za velmi přirozený vývoj, který ukazuje, jak Miles dospěl. Stejně mluví režisér příběhu Ben Arfmann. Více zde.