O rozšíření Odyssey pro Elite Dangerous jsme vás již informovali v předchozím článku. To se ovšem teď připomíná i na PC Gaming Show a přináší nám i zajímavý rozhovor s herním ředitelem.

Nyní můžete poprvé vstoupit na naše planety,“ řekl herní ředitel Piers Jackson na PC Gaming Show. „Jde o přechod z vesmíru až na povrch planety. A nyní můžete nejen prozkoumávat prostředí, ale i s ním spolupracovat.

Ale nebojte se, nebude to čistě jen o prozkoumávání světa, ale bude na vás čekat řada zajímavých misí a bitev, stejně jako ve vesmírů. Z toho si vývojáři berou většinu zkušeností a snaží se tento zážitek přenést i dolů na planety, říká Jackson.

Již dříve jste při své cestě mohli během rozšíření Horizont mohli přistát na pustých světech a skalnatých měsících, ale až teď budete moci poprvé vidět i modrou oblohu. Celé objevování nových planet si samozřejmě budete moci zahrát i v multiplayeru.

Ze začátku na vás bude čekat celá řada nových planet, ale to neznamená, že se nebudete moci vrátit na ty staré. Ty si projdou taktéž změnou a vy tak budete moci být první, kdo se po nich projde.

Přesné datum vydání nám zatím není známo, ale předběžně se můžeme těšit na první polovinu 2021.