Společnost Electronic Arts do svého předplatného EA Access (Xbox One a PS4) a Origin Access (PC) přidala novou hru, která vyšla teprve před pěti měsíci. Předplatitelé zmíněných služeb si mohou bez dalších investic zahrát plnou verzi third-person střílečky Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville od studia PopCap Games.

Navíc v rámci EA Access a Origin Access získáte do bojů zajímavé bonusy, abyste si Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville ještě více užili.

EA Access je předplatné dostupné na Xboxu One a PlayStationu 4. Stojí 99 Kč měsíčně, případně 599 Kč ročně. Za tuto částku můžete hrát neomezeně plné verze her, které jsou v takzvaném Vaultu. Mezi nimi je například i Anthem, Madden NFL 20, Battlefield V, FIFA 19 nebo NHL 19. Stejně tak si můžete vyzkoušet trial verze úplně nových titulů od EA.

Origin Access je zase předplatné pro PC, které je rozděleno na Basic za 3,99 euro měsíčně (24,99 euro ročně) a Premier za 14,99 euro měsíčně (99,99 euro ročně). V rámci Premier předplatného máte přístup ke všem hrám od EA, včetně těch nejnovějších a můžete je neomezeně hrát. Basic je na úrovni EA Access.