Po první herní ukázce na sebe Death Stranding 2: On the Beach strhnul dost pozornosti. Hráči ve skupinkách přemýšlejí, co nám téměř desetiminutovým videem chtěl Hideo Kojima sdělit, na co upozornit a co naopak zatajit. Dokonce vznikají nejrůznější konspirace jako je osud Cliffa, kterého si v prvním díle zahrál dánský herec Mads Mikkelsen.

Aby japonský producent předešel zklamání, tak na sociální síti napsal, že Cliff se v pokračování neobjeví. Někteří z vás budou tvrdit, že to bylo přece jasný. No, neočekával se ani návrat Higgse s hlasem Troye Bakera. Higgs v Death Stranding 2: On the Beach je a vypadá jako by Gene Simmons a Joker měli dítě.

„Pokud jste dohráli Death Stranding, pochopíte to. Cliff hrál v Death Stranding velmi důležitou a speciální roli. Mads to pochopil a zahrál to skvěle. Cliff zůstane navždy v historii Death Stranding a ve vašich vzpomínkách. Důvodem, proč se neobjeví v DS2, je to, že nám na postavě záleží. Prosím, pochopte to,“ vzkázal Kojima všem, co se dožadují návratu Cliffa.

Místo Cliffa se můžeme těšit na již zmíněného Higgse, stejně tak na velmi podivnou loutku. Pak je v Death Stranding 2 třeba režisér Šíleného Maxe George Miller a samozřejmě nechybí Norman Reedus jako hlavní hrdina Sam Porter Bridges. Více hvězd na filmových plakátech.

Death Stranding 2: On the Beach vyjde někdy během roku 2025 na PlayStation 5.