Taky jste sledovali první záběry z hraní Death Stranding 2: On the Beach s otevřenou pusou a na konci jste si řekli, co to bylo? Nejste sami. Takových je nás mnohem víc. Tohle Hideo Kojima jednoduše umí skvěle.

Dystopickou atmosféru při pokračování cesty herce Normana Reeduse jako Sama Portera Bridgese můžete nasát ještě jednou, tentokrát v klidu prostřednictvím obrázků. Galerii doplňují filmové plakáty s hvězdným obsazením. Vracejí se Norman Reedus, Léa Seydoux a Troy Baker. Připojí se k nim Elle Fanning, Shioli Kutsuna a oscarový režisér George Miller.

V traileru některé zarazila podivná loutka, která doprovází Sama na jeho cestě a komentuje některé události, kvůli znatelně pomalejšímu pohybu ve srovnání s ostatními postavami. Podle aktuálního vyjádření Hidea Kojimy je to záměr.

„Snímková frekvence živé loutky nové postavy, která se ve videu objevuje, je záměrně zpomalená, aby působila časosběrným dojmem,“ uvedl Kojima s tím, že použili prvky maňásků, tradičního japonského loutkového divadla (bunraku), břichomluveckých loutek a časově náročný proces stop-motion.

Death Stranding 2: On the Beach vyjde v roce 2025 na PlayStation 5.

NOVÉ OBRÁZKY

FILMOVÉ PLAKÁTY HVĚZD