Apex Legends je venku jen přes 2 týdny a už se hra dočkala prvního většího updatu. To neznamená, že by hra dosud nebyla updatována. Dočkali jsme se několika oprav bugů a vylepšení stability, i když ta druhá část hry má stále co dohánět. Nyní se jedná o první update, který do hry přidává něco nového.

Tou novou částí hry je konkrétně zbraň zvaná Havoc a je čtvrtou útočnou puškou ve hře, zároveň je třetí zbraní, která využívá energetickou munici - hned po Triple Take a Devotion. Stejně jako tyto dvě zbraně i Havoc je velmi unikátní. Zbraň má totiž takzvaný "spin-up time", což je čas, který musí uplynout, než zbraň začne střílet. Po tomto okamžiku se ale dočkáte takřka laserově přesné salvy nábojů, která je ještě přesnější, pokud máte na zbrani přidělaný stabilizátor.

Na Havoc se však také dá přidělat "Selectfire Receiver" nebo "Turbocharger". Ten první vás nechá si vybrat druhý, alternativní, mód zbraně, který vám umožní si nabít silný paprsek. Turbocharger vám zase odstraní zmíněný "spin-up time" a udělá tak zbraň efektivnější na menší vzdálenosti.

Z mých pár minut se zbraní se mi nejvíce osvědčila při použití na střední vzdálenost. Největším problémem je však energetická munice, které je ve světě opravdu málo. Vyzkoušeli jste si už zbraň? Jaký je na ní váš názor?