Nintendo Switch exkluzivitu Animal Crossing: New Horizons čekají dvě letní aktualizace. První update dorazí již tento pátek, 3. července, a přinese možnost plavání a potápění. Hráči tak budou moci skočit do vody ve svém vlastním vysněném ostrovním ráji.

„Navlečte si neopren a seznamte se s mořským životem na ostrově. Plavte, potápějte se, objevujte a sbírejte mořské živočichy, kteří obývají ekosystém vašeho ostrova. Přitom se vyplatí být pozorný a sbírat nové přírůstky do muzea. Odměnou vám budou Blathersovy vtipné historky,“ láká tisková zpráva na první letní aktualizaci.

To ale není vše. Během plavání narazíte na zcela novou postavu. Jmenuje se Pascal, jde o přátelského návštěvníka vašeho ostrova a miluje hřebenatky. Pokud na nějakou hřebenatku při potápění narazíte, požádá vás, abyste mu ji darovali. Jako poděkování vám Pascal poskytne nový DIY recept.

Po stažení bezplatné aktualizace ještě zjistíte, že na pevnině se objevil někdo, koho znáte, ale tentokrát vypadá trochu jinak, navlékl si totiž pirátský obleček. O koho jde? je to samotný Gulliver a když mu pomůžete, obdržíte speciální odměnu.

Druhá letní aktualizace bude následovat v průběhu srpna. Co bude její součástí, to zatím Nintendo neprozradilo.