Nevím jak vy, čtenáři, ale já osobně jsem si shodou okolností včera říkal, že od oznámení Crysis Remastered v polovině dubna/apríla přišlo nějaké nešťastné informativní ticho. Sice jsme se dozvěděli, že součástí bude jenom první díl, nikoliv tedy datadisk Warhead, ale i to se událo ten samý měsíc.

Vypadá to ovšem, že moje nevyřčené prosby budou splněny, protože oficiální YouTube účet hry láká na premiéru videa s názvem Official Gameplay Trailer. Premiéra se má zjevně uskutečnit 1. 7., tedy už tuto středu, v 18:00 našeho času.

Co čekat? Inu, obecně je to jasné - trailer, který nám poprvé ukáže celou hru v akci. Co konkrétně? Kdo ví, ale dost možná půjde o průřez většinou hry, abychom v novém kabátku viděli nejzajímavější a nejikoničtější lokace. Rozhodně se nemůžeme dočkat.

Oficiálně totiž víme, že Crysis Remastered nabídne kvalitní textury a nativní podporu vlastního softwarového řešení ray-tracingu. Vyjde přitom pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch někdy v průběhu letošního léta.