A je to tu. Po dlouhých měsících spekulací, úniků a přání to máme černé na bílém. 2K chystá vydání Mafia Trilogy. Kolekci všech tří dílů, jejíž součástí, jak teaser napovídá, bude i remake prvního dílu.

Oficiálního představení se dočkáme až příští úterý, tedy 19. 5., nicméně už nyní lze očekávat několik věcí. Především to, že kolekce bude obsahovat všechny tři hry a vydaná DLC, vylepšení grafiky a zjevně ten remake první Mafie. Alespoň tomu napovídá úplný začátek teaseru, na němž můžeme vidět Mafii tak, jak jí ještě neznáme.

S jistotou také víme, že se kolekce dočká vydání jak na Epic Games Storu, tak Steamu, jak dokazuje logo na konci traileru, kde také můžeme vidět loga Xbox One, PS4 a Hangar 13 - tedy vývojářského celku zodpovědného za třetí díl. Hangar 13 je ovšem označení i pro českou pobočku tohoto studia, která měla na starost první dva díly. Dříve se spekulovalo, že u nás vzniká předělávka starých dílů, zatímco v Americe pracují na úplně novém dílu.

Otázkou také zůstává dabing. Dočkáme se u prvních dvou dílů českého dabingu jako v případě originálních verzí? Minimálně oficiální web je v češtině, dá se tak nejspíš počítat minimálně s českými titulky.

No, nevíme jak vy, ale my se vážně nemůžeme dočkat.