Pacific Drive je příjemným překvapením první poloviny letošního roku. Spojení survivalu s automobilovou hrou a roguelike prvky hráče nadchlo. Vývojáři hlásí přes 600 tisíc prodaných kopií a lákají na nový obsah.

V rámci něj dorazila letní aktualizace, která přináší fotografický režim. Konečně si hráči mohou zdokumentovat svou cestu napříč nebezpečným prostředím a anomáliemi. Foto mód má pochopitelně různé nastavení, včetně hloubky ostrosti, expozic a mnoho estetických filmů.

Dále jsou tady nové možnosti pro vaše kombi a garáž. Hodit se bude schopnost Juke Jet. Na každou stranu svého vozu můžete namontovat malý tryskový motor, jenž podpoří lepší manévrování a driftování. Najde se tady i třídička odpadu a automatický vysavač, který uloží materiál do vašeho kufru.

Je trošku škoda, že v doprovodu letní aktualizace přišlo placené DLC s kosmetickými maličkosti. Naštěstí na podzim se o pozornost přihlásí další bezplatný obsah s novými obtížnostmi, nastavením přizpůsobení hry a bezplatnou kosmetikou. Pak nás čeká ještě něco v zimě.

Pacific Drive vyšel v únoru tohoto roku na PC a PlayStation 5.