Bezplatná upírská battle royale akce Vampire: The Masquerade - Bloodhunt má konečně datum vydání plné verze. To bylo stanoveno na 27. 4. letošního roku ve verzích pro PC a PlayStation 5.

Na konzoli od Sony bude hra podporovat DualSense a Tempest 3D Audio. Vybrat si také budete moci mezi režimem kvality (4K a 30 snímků za sekundu) nebo režimem výkonu (1440p a 60 snímků za sekundu). U DualSense budou fungovat nejen adaptivní spouště, ale také se váš ovladač rozsvítí podle barvy vašeho týmu a při sledování protivníků. Z reproduktoru se zase budou ozývat zvuky, když použijete spotřební materiál nebo se budete krmit na nešťastné oběti.

Od září minulého roku se netradiční battle royale akce, která je zasazena do Prahy, nachází v předběžném přístupu na Steamu. Vývojáři se po malém zdržení konečně dostali do fáze, kdy bude možné hru považovat za hotovou a plnohodnotnou. Co zůstává, tak je možnost hrát sólo, případně v tříčlenném týmu v roli upírů a snažit se přežít v deštěm zalitých ulicích Prahy.

Pokud byste si chtěli hru zahrát před vydáním, tak na PS5 máte možnost koupit Founder's Ultimate Edition za 1599 Kč. Ta obsahuje různé oblečky, emoty, ikonky a další předměty společně s tisícovkou žetonů, které můžete utratit například za Battle Pass.

Více informací o Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, včetně hratelnosti, se dozvíte z našich dojmů v textové formě. Níže preview ve formě videa: